Виконком міської ради продовжив роботу магазинів до 23:00

1

Сьогодні, 14 липня 2016 року, відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради. Головував на засіданні секретар міської ради Ігор Матейчук.

На порядку денному було 17 питань та додатково внесені питання щодо надання дозволів на зріз дерев.

Порядок денний засідання виконкому

por_denn

На початку засідання члени виконкому вислухали жителів будинку по вул. Чернівецькій щодо проблеми з розміщенням рекламного банера, а також представника районного “Об’єднання учасників АТО” по питанню медико-соціальної реабілітації воїнів АТО.

Перший заступник міського голови Сергій Киюк доповів про надходження місцевих податків та зборів за І півріччя 2016 року. Зокрема, було зазначено про перевиконання міського бюджету більш як на 1 млн. грн. 

Виконання дохідної частини по загальному та спеціальному фонду

При натискуванні на зображення воно відкриється в збільшеному розмірі

IMG_5416

IMG_5417

Розглянувши заяву підприємця Марії Теслюк та депутатське звернення Тодора Трояновського, члени виконкому після обговорення проголосували за продовження режиму роботи магазинів до 23:00 до 1 вересня. Торгівля спритними напоями й надалі обмежується 22:00. 

За клопотанням Сторожинецької ДЮСШ “Колос” виконком рекомендував для представлення та відзначення державною нагородою України та почесним званням “Заслужений працівник фізичної культури і спорту України” майстра спорту СРСР по боротьбі дзюдо Іллю Михайловича Гаврилюка.

По питанню щодо тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та вивіз ТПВ було вирішено опублікувати клопотання КП “Сторожинецьке ЖКГ” з новими тарифами для ознайомлення населенням згідно законодавства.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ