Молодь міста вдруге вибрала “Мисливець”

Мисливець

Нещодавно в нашій групі ВК LifeInStorozhynets було вдруге оголошено щорічний конкурс “Вибір міста”, під час якого користувачі могли проголосувати за кращий кафе-бар міста. Минулого року переможцем було визнано кафе-бар “Мисливець”.

Тепер конкурс було проведено за такими правилами: список учасників, складений адміністраторами спільноти, був розділений на дві частини, в кожній з яких проводилося окреме голосування для визначення двох фіналістів.

В фіналі брали участь “PremierHall” та “Мисливець”. Як розповів один з організаторів конкурсу Максим Фіявчук, під час попередніх голосувань мали епізодичне місце факти “накруту” голосів, на що звертали увагу користувачі. Щоб цього уникнути, ми підраховували тільки коментарі, які мали залишати користувачі крім свого голосу. З результатом 248 проти 192 коментарів переміг кафе-бар “Мисливець”. Заклад знаходиться по вулиці Герцена, 7 в Сторожинці.

Представники спільноти LifeInStorozhynets Діана Ткачук та Меліса Садик завітали до переможця щоб вручити нагороду та поспілкуватися з власниками і колективом.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ