Молодь проголосувала за “Мисливець”

main1

10 днів тому в нашій групі ВК було розміщено опитування з списком розважальних закладів міста. Найбільше голосів набрало кафе “Мисливець”, що знаходиться в Сторожинці на вул. Герцена, 7.

Мисливець

Сьогодні ми завітали туди та поспілкувалися з адміністратором “Мисливця” Катериною Семенюк. 

– Катя, чому, на твою думку, за вас проголосувало найбільше користувачів?

katja– Напевно через те, що у нас смачна кухня. Для приготування кожної страви ми використовуємо тільки свіжі продукти. Також плюсом є великі порції. У нас є фірмові страви і вони користуються великою популярністю серед відвідувачів. Наприклад, салати “Мисливський”, “Цезар”; з гарячих страв – “Сьомга під соусом”, стейки; серед закусок популярна “Селянська”. Також у нас дуже помірні ціни у співвідношенні до величини порції.

На мою думку, однією з переваг нашого кафе є віддаленість від центру. Відвідувачі у нас різного віку – від молоді до старших людей – і всі хочуть спокійної атмосфери, затишку.

– Чому був вибраний саме “мисливський” стиль? 

– Тому що мій батько, Валерій Григорович, мисливець (посміхається) і це була його мрія – відкрити кафе саме в такому стилі.

3

– А як все починалося?

– Почали будувати в 2002 році. В 2013 відкрилося кафе – тільки з першим поверхом. Вже через рік ми відкрили і другий поверх.

Дизайном всіх залів займалися батьки – підбиралися кольори, матеріали, прикраси на стіни, меблі тощо. Всі експонати та картини з колекції мого батька, яку він збирав все життя.

11

– Як розподіляються ваші обов’язки?

– Кожен член сім’ї займається своєю частиною справи, так як це сімейний бізнес. Я, наприклад, займаюся всією організаторською роботою. Батько займається закупками продуктів і технічними питаннями, а мати – дизайном та оформленням залів. У неї завжди свіжі ідеї – вишиті картини, якими прикрашені стіни першого та другого поверху, – це її ручна робота.

6

– Які плани на майбутнє?

– Дуже хочемо відкрити літній майданчик з мангалом та навісом. Також хочемо встановити обладнання для караоке і, можливо, влаштовувати змагання чи караоке-вечори.

5

Хочеться сказати, що великий внесок у розвиток нашого кафе привносять працівники, які дуже відповідально ставляться до роботи. Кухарі є висококваліфікованими професіоналами, а офіціанти намагаються знайти підхід до кожного клієнта.

10

Ми будемо і надалі працювати для сторожинчан та гостей міста, тримати високий рівень послуг та завжди готові порадувати відвідувачів чимось смачненьким.

Нагадаємо, що матеріал не є рекламним, а зроблений по результатам опитування, розміщеного в нашій групі ВК.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ