Комунальна ікебана на Ватутіна

1

Сьогодні, 22 липня 2016 року, жителі вул. Ватутіна в Сторожинці обідньої пори виявили, що у них з вулиці зник металевий люк, який прикривав каналізаційний колодязь навпроти будинку №23. При чому люк був handmade (“ручної роботи”) – з підручних засобів його зробили самі жителі.

Перспектива отримати якесь сміття в технічному колодязі не викликала у них радісних емоцій, а те, що на вулиці часто граються малі діти і відкрита глибока яма на проїжджій частині є потенційно небезпечною – взагалі викликало справедливе обурення.

Нам мешканці вулиці розповіли, що сьогодні в обід бачили комунальників, які буквально підручними засобами, – зокрема цеглиною та дошками, – прикрили колодязь. Також працівники ЖКГ пообіцяли якнайшвидше встановити тимчасовий дерев’яний люк. Гілкою горіха “прикрасили” конструкцію вже самі жителі, щоб її було видно.

3

Таке загадкове зникнення по Ватутіна відбувається вже вдруге – нижче по вулиці декілька тижнів тому щез металічний люк, на місце якого, після багатьох звернень, комунальники встановили дерев’яний.

2

Долю попереднього люка ми не знаємо, а ось з сьогоднішнім – дещо вдалося дізнатися. Як виявилося, декілька днів тому загадковим чином зник люк по вул. Чернівецькій. Щоб не залишати відкритим колодязь там, де через постійний інтенсивний рух транспорту відсутність люку може бути причиною ДТП, комунальники вирішили із двох проблем вибрати меншу.

Тому на Ватутіна люк зняли і встановили його на Чернівецькій. На заміну знятого за сьогодні мали би зробити дерев’яний щит, щоб на вихідних не виникло проблем вже на Ватутіна. Але не встигли через велику навантаженість персоналу – сьогодні ж покращували благоустрій на четвертому пляжі.

Також з власних джерел нам стало відомо, що запасу металевих люків в КП “Сторожинецьке ЖКГ” немає. Комунальники декілька разів безрезультатно зверталися до мерії з проханням допомогти придбати такий непомітний, але такий необхідний для міста інвентар.

Можна сказати, що вирішення проблем підручними засобами з дерева в нашому місті вже стає традиційним. Декілька днів тому підписники нашої групи ВК LifeInStorozhynets опублікували фотографію відремонтованого “гейзеру” під підвісним мостом по вул. І. Вільде.

4

Категорія: Важливо ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ