В районі продовжується акція “Бібліотека українського воїна”

1

У бібліотеках Сторожинецького району продовжується Всеукраїнська акція “Бібліотека українського воїна”. Небайдужі користувачі бібліотек приносять книги різного плану – вітчизняну та світову художню літературу, історичну літературу, науково-популярні видання, книги зі спорту тощо.

Зібрану літературу потрібно передати до військових частин, де мають створюватись бібліотеки, однак працівники Сторожинецької ЦБС вирішили, що бійці, які воюють на Сході нашої країни, більше за інших військовослужбовців потребують друкованого слова.

У 2015 році підбірку літератури у кількості 215 примірників через волонтера Рудого Олександра передано у зону АТО, де у часи відпочинку наші земляки – бійці Збройних сил України – матимуть змогу помандрувати сторінками книжок.

Рисунок3

У нинішньому, 2016 році, на Схід відправлено 160 примірників книг.

Не забувають бібліотекарі і про військовослужбовців, які несуть службу у нашому районі – прикордонників відділу прикордонної служби України “Красноїльськ”. Разом з привітаннями до Дня прикордонника у травні 2016 року для них передали і невеличку підбірку літератури, зібрану у рамках акції “Бібліотека українського воїна”.

2

Акція продовжується і ми сподіваємося, що читачі бібліотек не залишаться осторонь благородної мети – забезпечити військовослужбовців Збройних сил України духовним скарбом людства – Книгою.,

Джерело: Сторожинецька ЦБС

Категорія: АТО Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ