В РБНК відбулися збори “Об’єднання учасників АТО

1

Сьогодні, 23 липня 2016 року, в районному Будинку національних культур пройшли чергові збори відокремленого підрозділу ГО “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі.

На збори були запрошені голова Сторожинецької районної ради Іван Лосік та представники управління сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької РДА, які відповіли на запитання членів спілки.

В черговий раз представники влади пообіцяли надавати всебічну допомогу учасникам АТО, сприяти вирішенню нагальних питань. Дуже жваво проходила дискусія з приводу нещодавнього призначення заступника голови організації, після якої було вирішено замість однієї посади заступника ввести декілька посад заступників з різних питань.

Як пояснив заступник голови обласного “Об’єднання учасників АТО” Олександр Ковтун, призначення Венеаміна Юдицького заступником голови районної спілки суперечило основним положенням статуту, тому воно було відмінено.

3

Одним з питань була організація вшанування пам’яті загиблих учасників АТО з Сторожинеччини, які відбудуться 2 серпня. Позачерговий збір спілки по даному питанню відбудеться у вівторок, 26 липня 2016 року, о 17:00 у залі для засідань спілки в РБНК.

“Цього разу зібралося більше 40 бійців, яким я хочу подякувати за долучення до жвавих обговорень питань, що свідчить про підвищення відповідальності членів спілки.” – прокоментував голова “Об’єднання учасників АТО” в Сторожинецькому районі Сергій Кривко.

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ