В райраді обговорили відмову Сторожинця об’єднуватись

Нарада

Сьогодні, 26 вересня 2016 року, в кабінеті голови Сторожинецької районної ради Івана Лосіка відбулася нарада щодо ситуації, яка склалася навколо об’єднання Сторожинця з 12 населеними пунктами. В нараді взяли участь сільські голови, керівництво міста, депутати міської ради та депутат Верховної Ради Іван Рибак.

Нагадаємо, що 22 вересня Сторожинецька міська рада на останньому етапі об’єднання відмовилася створювати громаду за попереднім проектом.

На сьогоднішній нараді обговорювалася можливість скликання позачергової сесії міської ради за участі губернатора.

Після закінчення наради мер міста Микола Карлійчук продемонстрував листа до голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука з проханням взяти під особистий контроль та не допустити провалу будівництва ДНЗ по вул. Гвардійській в Сторожинці.
2

Перед нарадою очільник міста разом з нардепом Іваном Рибаком відвідали будівництво житла малозабезпеченій сім’ї по вул. Прутській в Сторожинці, на яке збирають кошти всією громадою. Іван Петрович зустрівся з потерпілими та після розмови з ними вніс в касу Сторожинецької міської ради 5000 грн. на відновлення будинку.

“Дуже приємно бачити список тих людей, що допомагають погорільцям. В ньому багато небайдужих сторожинчан. Така колективна допомога показує на те, що сторожинчани вирізняються з поміж інших мешканців Буковини тим, що вони мають спільну думку, бажання допомагати один одному та будувати міцну громаду” – каже Іван Рибак.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ