На Майдані встановили новий світлофор

11

Сьогодні з самого ранку проводилися роботи по встановленню світлофора по вул. Б. Хмельницького біля ЗОШ №3 в Сторожинці. На місці були і депутати міської ради, і міський голова.

Місцеві жителі вже декілька років просили встановити такий важливий для них об’єкт, оскільки автомобілі на цій ділянці шляху часто перевищують дозволену швидкість, що становить небезпеку для дітей, які намагаються перейти дорогу біля школи.

6

4

5

8

Світлофор був встановлений за кошти міської ради та обійшовся бюджету в 22 тисячі гривень. Він обладнаний антивандальними кнопками для увімкнення червоного світла на вимогу пішоходів.

Після натискання на кнопку, заборонний сигнал світлофору для автомобілів буде світити біля 30 секунд, що дозволяє пішоходам безпечно перейти проїжджу частину. В подальшому є можливість переключати світлофор на різні режими роботи, а не тільки “на вимогу”.

7

21

31

Також за кошти міської ради неподалік облаштовують автобусну зупинку. Там планують встановити бруківку та металевий навіс на зразок тих, що вже є в місті. Капличку біля зупинки місцеві жителі будуть за власні кошти на тому місце, де колись вона була встановлена.

10

91

Правда, червоне світло не всім, напевно, до вподоби. Сьогодні стали свідком, як автівка пролетіла на заборонний сигнал, навіть не загальмувавши. При чому водія не збентежила ні наявність камери, ні люди за узбіччі. На жаль, номер ми не встигли сфотографувати.

1

Міська рада просить водіїв дотримуватися швидкісного режиму та Правил дорожнього руху!

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ