В парку Молодіжному понищили паркан

Понищили паркан

Сьогодні зранку працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ” виявили повністю знищений паркан в парку Молодіжному по вул. Б. Хмельницького.

Містяни доклали багато зусиль до благоустрою парку – прочищали зелені насадження студенти лісового коледжу, робили суботники працівники РДА, мерія облаштувала там лавиці та столики для відпочиваючих, а також розробляла план реконструкції парку.

Видно, зусилля були недостатніми. “Альтернативні Маланкарі” знесли паркан, при чому не залишивши жодної цілої штахетини зліва від входу, а справа, напевно, виконали “тренувальний” забіг, знищивши один проліт. До цього потрібно було докласти зусиль, так як паркан був з свіжих штахетів та добротно збитий.

Можливо, повпливав “допінг”, залишки якого знайдені працівниками міської ради поруч з парканом?

Відповідь на це, скоріше за все, дадуть правоохоронці Сторожинецького відділу поліції, до яких звернулася міська рада для розслідування цього вандалізму. Кошторис збитків уточнюється сторожинецькими комунальниками.

Мерія просить небайдужих громадян – якщо ви стали свідком неналежного відношення до комунального майна, повідомте поліцію за телефоном 102.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ