Під час копання колодязя загинули три чоловіки

Трагедія в Жадові

Сьогодні, 19.05.15 р. в с. Нова Жадова (кут Дібрівка) Сторожинецького району стався страшний випадок – під час копання колодязя загинули три чоловіки, жителі цього села, 1954, 1972, 1982 р.н. 

Біля 17 години на телефон чергової частини Сторожинецької ДСНС та відділення швидкої допомоги Сторожинецької ЦРЛ надійшло повідомлення, що троє чоловік знаходяться в колодязі біля фермерського господарства в с. Нова Жадова без ознак свідомості.

Як нам розповіли на місці, колодязь копали четверо осіб. Найстарший з них був на глибині, коли відчув себе недобре. Його витягли на поверхню. Обміркувавши все, чоловіки вирішили, що треба продовжувати копати, а недомагання першого з них списали на поважний вік.

За попередніми даними, на глибині 8 метрів стався викид невідомого газу,  в результаті якого смертельне отруєння отримав один чоловік. Інші по черзі намагалися його спасти. Нажаль, всі вони втратили свідомість на глибині. Той, хто залишився на поверхні, побачивши, що ніхто внизу не рухається та не озивається, побіг по допомогу. Місцеві мешканці, прибігши до місця події, викликали швидку та ДСНС. До їх приїзду намагалися витягти їх самотужки, але при спусканні глибше двох метрів відчували сильну задуху.

По прибуттю, рятувальники використали автономні дихальні апарати та витягли всіх на поверхню. Нажаль, реанімаційні процедури, попри всі старання медиків швидкої допомоги, нічого не дали. Їм прийшлося констатувати смерть трьох осіб.

Наразі на місці працюють експерти та правоохоронні органи.

Увага. Відео 18+

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ