Засідання депутатської комісії з питань ЖКГ, комунальної власності, транспорту та зв’язку

Сьогодні, 5 липня 2017 року, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, приватизації, комунальної власності, промисловості, транспорту та зв’язку, впровадження енергозберігаючих технологій, охорони навколишнього природного середовища, розвитку середнього та малого бізнесу, побутового та торгового обслуговування.

Народні обранці обговорили порядок денний майбутньої сесії, яка призначена на 3 серпня 2017 року.

Плановий порядок денний наступної чергової сесії

Основну дискусію викликало питання ремонту доріг місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах громади, про яке доповідав Сергій Шелємін, т.в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, транспорту, благоустрою та інфраструктури.

Сергій Анатолійович представив депутатам інформацію про виділені кошти на ремонти доріг. Загалом за шість місяців 2017 року, міська рада витратила на поточний ремонт 2,24 млн. грн. 

Також обговорення викликало питання щодо клопотання КП “Сторожинецьке ЖКГ” стосовно затвердження нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

Було вирішено отримати від керівництва комунального підприємства розширену інформацію стосовно деяких статей розрахунку витрат і повернутися до розгляду питання пізніше.

Категорія: Відео ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ