Чому в Великому Кучурові не ремонтуються дороги? Жителі громади дискутували з поліцією, дорожниками та депутатами сільради

В червні жителі Великокучурівської громади влаштували збори, під час яких кілька десятків людей вийшли на перехрестя біля тракторної бригади, аби запитати у голови громади, представників Укравтодору та Служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, коли ж нарешті в селі ремонтуватимуть дороги.

Тоді жителів запевнили, що проблемні ділянки доріг будуть оглянуті, продефектовані і питання ремонту буде вирішуватися, адже аварійний стан доріг в громаді несе велику небезпеку для громадян.

Вчора, 9 серпня 2017 року, на тому самому місці знову відбулися збори жителів громади. Цього разу з ними зустрівся начальник Сторожинецького відділу поліції Іон Шалар, адже саме поліцейські робили припис щодо ліквідації аварійної ямковості на проїжджій частині. Після спілкування з очільником правоохоронців району, великокучурівці вирушили до обласного центру у Службу автомобільних доріг, де з ними розмовляв заступник начальника Юрій Бучка. 

Закінчилися поневіряння небайдужих краян в стінах сільської ради, де відбулася досить емоційна розмова з сільським головою Василем Тодеринчуком та депутатським корпусом. Відео Анни Панті

Збурило громадськість те, що саме ту проблемну дорогу в Великому Кучурові на підйомі ніхто повністю не відремонтував. Дорожники розповіли, що була домовленість виправити недоліки за кошти громади, але сільський голова це спростував.

Начальник Сторожинецького відділу поліції розповів, що зараз на місці правоохоронці проводять обстеження цієї дороги частинами, оскільки написання припису на всю ділянку ефекту не дало – дорожники частково залатали ями, що не дозволяє сказати про те, що вони не виконали попередній припис поліції.

Якщо проблемні ділянки не відремонтують в 10-денний термін, великокучурівці мають намір звертатися до ОДА та особисто до Прем’єр-Міністра. Мотивація у них проста – в 2016 році в дороги райавтдору громада вклала 6 мільйонів гривень і в 2017 році також планує вкласти 6 мільйонів.

Тому вони вважають, що дорожники зобов’язані в першу чергу зробити ремонт саме у Великокучурівській громаді, адже вона єдина громада, що вклала такі кошти в державні дороги.

 

Категорія: Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ