Комісії по оптимізації штатів міської ради не надали інформацію щодо зарплат працівників мерії

В п’ятницю, 6 жовтня 2017 року, у Сторожинецькій мерії відбулося засідання комісії щодо оптимізації штатної чисельності працівників міської ради, на якому були присутні 9 із 14 членів комісії.

Присутнім продемонстрували видатки по загальноосвітніх навчальних закладах та дитячих установах по вересень 2017 року, а також продемонстрували типові штатні розписи Сторожинецької та Костинецької музичної школи і Сторожинецької художньої школи.

Головною метою роботи комісії мала стати розробка нового штатного розпису, але найбільш важливої частини інформації – суми заробітних плат та премій працівників адміністративного апарату міської ради, включаючи старостати, на засідання так і не надали, не зважаючи на те, що відповідне доручення було дане ще 13 вересня.

Як повідомив членів комісії перший заступник міського голови Петро Брижак, голова громади Микола Карлійчук особисто розпорядився інформацію про кількість коштів, витрачених на зарплату і премії працівників мерії, не надавати.

Зважаючи на це, засідання комісії було перенесено, оскільки визначити, як саме оптимізувати штатну чисельність, не маючи реальної інформації про витрату коштів на оплату праці, було неможливо.

Категорія: Важливо Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ