СПРАВЖНІ ГЕРОЇ ШУКАЮТЬ МАЙБУТНІХ ПРОФЕСІОНАЛІВ

Військкомат

За працівниками, призваними на військову службу за контрактом на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, зберігається місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності.

     Освіта.

     Особи, які проходять військову службу за контрактом та продовжили строк військової служби за новим контрактом, мають право навчатися без перерви у військовій службі у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, а у разі відсутності можливості і підготовки за спеціальностями у цих навчальних,  – в інших навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти.

     Умови укладання контракту.

     На військову службу за контрактом приймаються громадяни, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби (за медичними показниками, фізичною підготовленістю та освітою).

Сьогодні, під час особливого періоду, граничний вік призову збільшився до 60 років – терміну перебування військовозобов’язаних у запасі.

Короткостроковий контракт (на 6 місяців) діє для військовослужбовців строкової військової служби та мобілізованих, які відслужили не менше 11 місяців, або осіб, вже звільнених з військової служби під час особливого періоду (з березня 2014 по теперішній час). Строк контракту проходження військової служби для таких військовослужбовців складає шість місяців. Після закінчення цього строку військовослужбовець може звільнитися без додаткових вимог або, за його бажанням, продовжити за новим контрактом на шість місяців. У разі закінчення особливого періоду або оголошення рішення про демобілізацію дія таких  контрактів припиняється достроково (ст.23 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»).

     На військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського або старшинського та офіцерського складу приймаються:

  • Особи рядового складу, які проходять строкову військову службу, або військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період.
  • Громадяни призовного віку, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту.
  • Жінки з відповідною освітою віком від 18 до 50 років.

 ВИКОРИСТАЙ СВІЙ ДОСВІД ТА ОТРИМАЙ:

  • Збільшення грошового забезпечення військовослужбовцям за контрактом у розмірі від 7000 грн. (для рядових посад) та від 8500 грн. (для офіцерів)
  • Безкоштовну вищу освіту після першого контракту (в т. ч. 6-ти місячного) без перерви у військовій службі
  • Можливість підписання контракту від 6 місяців
  • Місце роботи і посада зберігаються, а з  бюджету компенсується середній заробіток. 

ЗАЦІКАВИВСЯ? Звернись за інформацією: Сторожинецький районний військовий комісаріат, м.Сторожинець, вул.Федьковича, 10. тел. (03735) 2-10-86

 

Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ