В Сторожинецькій художній школі відбулася посвята в юні художники

В Сторожинецькій художній школі відбулись одразу дві події: урочиста посвята учнів перших класів в юні художники та продовження навчального процесу в новому приміщенні по вул. Чернівецькій, 24. І якщо перша подія вже доволі звична, так як проводиться щороку, то друга стала несподіванкою для багатьох.

На свято завітали почесні гості: голова Сторожинецької міської ради Микола Карлійчук, перший заступник голови Сторожинецької міської ради Петро Брижак, начальник відділу культури, туризму та з питань засобів масової інформації Андрій Гаврилюк, та начальник відділу транспортно-господарського обслуговування Андрій Кухарук. Вони привітали юних художників, колектив школи, та побажали їм успіхів на творчій ниві.

Голова громади  висловив надію, що талановита молодь, якою багатий наш буковинський край, і далі прославлятиме Сторожинець, для чого буде створено всі умови. Першою такою “ластівкою” стало надання Сторожинецькій художній школі окремого приміщення по вулиці Чернівецькій, де раніше працювали методисти Управління освіти Сторожинецької РДА.

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ