В Сторожинці відбулися змагання “Осінні старти – 2017”

Питанням психологічної і фізичної реабілітації людей з інвалідністю в районній організації Союзу організацій інвалідів України приділяють велику увагу. І одним з найдієвіших засобів такої реабілітації є проведення спортивно-масових заходів, зокрема змагань.

Вчора, 22 жовтня 2017 року, в спортивному залі товариства “Колос” відбулись вже четверті в цьому році змагання серед людей з інвалідністю “Осінні старти – 2017”.

Учасники змагались в п’яти дисциплінах : дартс, кидки у баскетбольне кільце, кільцекид, кеглі, сила кисті. Треба зазначити, що такої кількості змагань серед людей з інвалідністю не проводиться в жодному районі області, тим більше з розділенням на візочників і учасників з іншими захворюваннями, коли нагороджуються окремо і ті, і інші учасники. Це стало можливим за активної фінансової підтримки Сторожинецької об’єднаної територіальної громади, районної державної адміністрації та районної ради.

Осінні старти завершились, показавши зрослу майстерність учасників. Характерно, що переможцями і призерами у багатьох  видах стали спортсмени, що регулярно  тренуються в реабілітаційній фізкультурно-спортивній групі “Здоров’я”, яка діє при спортивному залі “Колосу”. Змагання пройшли на високому спортивному і організаційному рівні, в першу чергу завдячуючи злагодженій роботі суддів: старійшини фізкультурного і спортивного руху нашого краю Івана Дмитровича Петрика, Сергія Усатюка, Анастасії Брижак, Степана Дроника. 

Переможці районних змагань серед людей з інвалідністю “Осінні старти -2017”

Вид змагань

Чоловіки

Жінки

Чоловіки на візках

Жінки на візках

Дартс Боднарюк Михайло Мелещук Оксана Перчик Андрій Боштега Зінаїда
Баскетбол Прислупський Іван Федорчук Ельвіра Перчик Андрій Боштега Зінаїда
Кільцекид Калинюк Павло Кордубан Надія Перчик Андрій Боштега Зінаїда
Кеглі Прислупський Іван Кордубан Надія Іонашко Василь Тодиресе Ліліана
Сила кисті Іонашко Василь Боштега Зінаїда
Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ