Районний Будинок національних культур запрошує на перегляд вистав

17 листопада в приміщенні Сторожинецького районного Будинку національних відбудеться показ вистав за участю акторів Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. Ольги Кобилянської.

О 13.00 годин для дітей буде представлено музичну казку “Карлсон, який живе на даху” А.Ліндгрен.

Карлсон – добре відомий для глядачів з радянських фільму та мультика. На сцені цього кумедного персонажа, принаймні, у Чернівцях ще ніхто не бачив. Це наш Карлсон, якого не було ні в Радянському Союзі, ні в американців, ні в сучасних мультфільмах українських. Проте, характерні риси Карлсона все ж збережені: він веселий, непосидючий, багато бешкетує і, звичайно ж, як і в мультфільмі, літає.

Тривалість перегляду 1 год. 20 хв.

О 15.00 год. Вашій увазі буде представлено музичну комедію-лубок “Сватання на Гончарівці” Г. Квітка – Основ’яненка.

Це одна з улюблених класичних комедій українців. Напевно нема жодного драматичного театру, який б не мав у своєму репертуарі цієї чудової музичної комедії. В історії Чернівецького театру вистава «Сватання на Гончарівці» також була поставлена кілька разів (у 1944, 1959 та 1973р).

У 2017 р. ми пропонуємо її у постановці режисера – заслуженого діяча мистецтв України Віталія Денисенка, який вирішив спробувати розшифрувати одвічний код українського національного гумору за допомогою лубкового мистецтва (лубок – народна картинка, що містить деякий повчальний і духовно – моральний сюжет, відрізняється дохідливістю образу і призначена для масового поширення). Тож запрошуємо подивитися таку собі комедію – лубок, або ж виставу – комікс про славнозвісне сватання Уляни, Олексія та Стецька.

Тривалість перегляду 2 години.

Категорія: Оголошення
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ