Сторожинецькі школярі долучилися до відзначення 99-річчя Буковинського віча

З метою активного залучення учнівської  молоді до участі у суспільно-політичних процесах держави та краю, протягом минулого тижня у Сторожинецькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулися урочистості з нагоди 99-ї річниці Буковинського віча.

Впродовж тижня у школі під керівництвом класоводів, класних керівників, вчителів історії, бібліотекаря відбувалися уроки-диспути та години спілкування. Було здійснено  віртуальні екскурсії архівними та музейними установами з переглядом відповідних експозицій, тематичні книжкові виставки присвячені Буковинському віче.

Завершились заходи, приурочені подіям Буковинського віче, тематичною лінійкою, де про факти та події розповіла учням школи учитель історії А. М. Верещагіна. Також на лінійці учні декламували вірші, співали пісні про рідний край та Україну із патріотичним духом та любов’ю до Батьківщини.

Проведення схожих заходів дає змогу виховувати в учнів почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, бажання вирости гідними громадянами нашої держави.

Категорія: Освіта Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ