В Панківському НВК гостинно зустрічали вчителів фізики Сторожинецької громади

Минулого тижня Панківський НВК гостинно прийняв вчителів фізики Сторожинецької об’єднаної громади для проведення методичного об’єднання. Роботу методичного об’єднання відкрили  методист ЦНМД ВОМС Багрій В.М. та директор Панківського НВК Красовська Т.М. Урочистості відкриттю додали виступи вихованців навчального закладу, які у віршованій формі описали шкільне життя, успіхи та свої досягнення у навчанні в рідній школі.

Майстер-клас на тему: «Формування,  розвиток інтелектуальних  здібностей та пізнавальних інтересів школярів на уроках фізики» провела вчитель фізики Панківського НВК Ксьонзик Н.І., яка поділилась ефективними методами та прийомами роботи, що використовує на уроках та у позакласній роботі. Педагоги мали змогу взяти участь у різноманітних практичних роботах, виконувати творчі завдання, переглянути відеосюжети виховної роботи, тощо.

З досвідом роботи на тему: “Професійна майстерність вчителя – необхідна складова у роботі з обдарованими дітьми на уроках фізики” поділився вчитель фізики Банилово-Підгірнівської гімназії Галяра В.Д., він також запропонував алгоритм розв’язків олімпіадних завдань.

Про підсумки участі учнів у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з фізики та астрономії, природничих конкурсах, турнірі «Юних фізиків» повідомила методист ЦНМД ВОМС Багрій В.М.

Також вона наголосила про важливість використання тестових завдань на кожному уроці фізики для ефективної підготовки школярів до ДПА у формі ЗНО, запропонувала вчителям фізики колективну роботу з опрацювання минулорічних завдань ЗНО для створення банку тестів до кожної теми з цього предмета.

Всіх учасників семінару зацікавив майстер-клас на тему: “Створення тестів з фізики у програмі My Test”, який провів вчитель інформатики Панківського НВК Казюк І.В. Кожен педагог мав змогу створити власний тест з фізики та апробувати його.

На завершення семінару учні 9-11 класів Панківського НВК продемонстрували інтелектуальну гру «Турнір юних фізиків», яка супроводжувалась виконанням музичних, танцювальних номерів юними талантами навчального закладу.

Учасники семінару відмітили злагоджену роботу всього педагогічного колективу у підготовці та проведенні освітнього заходу.

Джерело: ЦНМД ВОМС

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ