Гуртківці ЦЕНТУМу взяли учать у “Вікторині-турнірі справжніх знавців пернатих”

Нещодавно на базі Банилово-Підгірнівської гімназії було проведено відкрите заняття на тему: “Вікторина-турнір “Справжні знавці пернатих”. Захід проводила керівник гуртків Сторожинецького ЦЕНТУМ Карпюк Настасія Василівна, а під час нього була представлена презентація, в ході якої закріплювалися знання дітей про птахів.

Заняття було пробудоване цікаво: гра з картками, ребуси, анаграми, загадки, поєднання частин прислів’я, вірші, легенди , скоромовки та різні цікавинки про наших пернатих друзів. Тема розглянута глибоко і з різних сторін.

Було проведено змагання між двома командами – “Синички” та “Орлята”. Заняття було і навчальним, і пізнавальним, і виховним. Діти активно брали участь в процесі, були розкутими, з цікавістю слухали керівника. У групі панувала творча атмосфера. Дуже всім сподобалась музична фізхвилинка, вдало підібрана керівником і повністю відповідно до теми роботи. Подібні заняття добре розвивають дітей і дуже їм корисні. У наше століття технологій і фільмів 5D так непросто чимось творчим захопити дітей і щоб вони не просто слухали, а ще й взяли участь у цьому.

Заняття відвідали директор ЦЕНТУМу Демчук С.М., заст.директора Логін Л.Т., методист Богатир Т.В., керівники гуртків: Кривко А.В., Броска Л.М., Чорней Л.Д., Верхоляк О.П., які одноголосно дійшли висновку, що захід в цілому відповідає сучасним вимогам і проведений на належному професійному рівні.

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ