“Розкопки” в мікрорайоні дали перші позитивні результати

Люк, в якому знайшли причину втрат води, був заасфальтований на глибині більш ніж пів-метра

В Сторожинці у мікрорайоні протягом останніх двох тижнів велися роботи по пошуку та ліквідації значних втрат з водопроводу.

Водопровідна вода текла прямо в каналізацію

27 листопада було виявлено значне пошкодження водогону, в результаті аварії якого чиста вода не виходила на поверхню, а по старим інженерним мережам, які залишилися від центральної котельні, стікала до каналізації.

Протягом тижня “розкопок” на перехресті вул. Соборної та Некрасова, а також в дворі багатоповерхівки, працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ” виявили та відремонтували чотири пробої водогону, а також відновили роботу ливневої каналізації біля магазину “Престиж”.

Хоча відношення до пізньо-осінніх розкопувань у сторожинчан було досить неоднозначним, робота комунальників вже дала перші позитивні результати.

Як розповів майстер водопостачання КП “Сторожинецьке ЖКГ”, в результаті ліквідації значної втрати води, вперше за сім років резервуар чистої води об’ємом 1000 м³ на водонасосній станції набирається на дві години швидше, що дає змогу зменшити час роботи насосів.

Також вже розпочалися роботи по заміні більш ніж 100 метрів водогону в дворі багатоповерхівки по вул. Соборній до Сторожинецької ЦРЛ.

Щодо благоустрою території, на якій проводилися роботи, то асфальтне покриття та озеленення буде відновлено найближчим часом, як дозволять погодні умови.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ