З Сторожинецького району до зони АТО поїхала чергова партія гуманітарної допомоги

Сторожинчани відгукнулися на акцію “Подаруй різдвяний настрій дітям у зоні АТО”, яка була започаткована на святкуванні річниці Сторожинецької громади. До мерії передавали дитячі речі та іграшки, речі особистого вжитку.

До збору допомоги долучилися учасники АТО з Сторожинецького району, які передали теплі речі, продукти харчування, цигарки та інші, дуже необхідні хлопцям на передовій речі.

Сторожинчанка Наталя Гук лише на цю поїздку зв’язала біля сотні шапок для військових. Долучилися і волонтери з Італії. Зокрема, Тамара Сенюшко передала кошти на придбання необхідних речей. Багато людей передавали до міської ради пакунки з речами та продуктами.

Сьогодні, 11 грудня 2018 року, разом з волонтерами Олександром Рудим та Сергієм Корочуком вантаж відправився на Схід України.

Наші краяни планують побувати у прифронтових зонах Донецької та Луганської областей та завезти гуманітарну допомогу сторожинчанам в добробати, 10 бригаду і 80 бригаду. Також обов’язково заїдуть з подарунками до шкіл-інтернатів і багатодітних сімей.

Категорія: АТО Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ