У Сторожинці – найталановитіші актори та найкращі вистави!

 Культура

8 червня  було підведено підсумки обласного огляду-конкурсу аматорських театральних колективів “Буковинська театральна весна – 2015“. Сторожинецький район не переставали згадувати під час нагородження переможців у різних номінацях: найталановитіші актори, найцікавіші вистави, найкращі режисерські постановки – все це наш район. Отже, Сторожинеччина може похвалитися такими нагородами:

Дипломом  І ступеня нагороджено  народний аматорський театр малих форм РБНК, який показав виставу за п’єсою Павла Ар’є «Кольори»  (режисер – М. Піта);

Диплом ІІ ступеня отримав  народний аматорський театр РБНК, який запропонував для огляду виставу за твором С. Воробкевича «Маковейка» (режисер – Т. Кокошина).

Окрім  того,  журі визначило переможців у номінаціях «Найкраща чоловіча роль» та «Найкраща жіноча роль». Ними стали актори народного аматорського театру РБНК Євген Александрюк та Марина Піта, які надзвичайно чуттєво передали трагічну історію кохання багатого Онуфрія та бідної Василки у виставі «Маковейка».

main

До слова, режисера цієї вистави Тетяну Кокошину було відзначено за найкращу режисерську постановку.

Також відбулося нагородження переможців ХХІV обласного конкурсу читців, присвяченого пам’яті Тараса Шевченка. І тут відзначились сторожинчани. Зокрема, диплом за І місце у номінації «Аматорське мистецтво художнього читання серед дітей» здобула Наталія Манескул (с. Михальча).

Ми вітаємо переможців з такими високими досягненнями та бажаємо успіхів у розвитку театрального мистецтва краю! Сподіваємось, що незабаром зможемо насолодитися новими  цікавими виставами та акторською майстерністю аматорів театрального мистецтва Сторожинеччини!

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ