Через забиті інженерні мережі, п’ятиповерхівку в Сторожинці почало заливати з даху

Днями жителі багатоповерхівки по вул. Соборній, 9Б в Сторожинці фактично стикнулися з потопом, при чому заливало навіть квартири найвищого, п’ятого, поверху. Як виявилося, на даху будівлі через танення снігу зібралася величезна кількість води – “ріки” текли сходами, просочувалося через стелю, стікало по стінах.

На місце події були викликані працівники КП “Сторожинецьке ЖКГ”, які виявили, що стояк ливневої каналізації переповнений водою, яка в ньому замерзла.

Найбільше ускладнило роботу по ліквідації “затоплення” та пошуку необхідних труб тотальне захаращення підсобних приміщень. З технічного приміщення сміттєпроводу, через яке, як виявилося, і проходила не утеплена ливнева труба, комунальники витягнулися десятки кілограм “потрібних” речей, починаючи з ганчір’я та шматків вагонки і закінчуючи мопедом та старою радіостанцією.

Відігрівши та прочистивши труби, вдалося спустити з даху багатоповерхівки величезну кількість води. Після такого досвіду, мешканці будинку зараз приводять до ладу та утеплюють підсобні приміщення.

Комунальники просять не захламляти інженерні приміщення та мережі! У разі будь-якої надзвичайної ситуації це унеможливлює оперативне реагування та ускладнює роботу і комунальникам, і рятувальникам, не говорячи вже про значні незручності для самих мешканців.

Категорія: ЖКГ
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ