Вихованці ЦДЮТ вибороли Гран-Прі ІІ туру Чемпіонату мистецтв України «Art-star – 2018»

Днями в Сторожинецькому будинку національних культур відбувся яскравий мистецький захід за участі танцювальної молоді України – ІІ тур Чемпіонату мистецтв України «Art-star – 2018». Основними завданнями чемпіонату є пошук та виявлення талановитих виконавців, колективів, викладачів серед учасників та стимулювання їх творчої активності, залучення продюсерів, організаторів концертів та фестивалів для подальших контактів з колективами-учасниками чемпіонату.

Зі Сторожинецького ЦДЮТ взяли участь танцювальні колективи «Смайлики», «Перлинки», «Перлина» (керівник Інна Хмурич) та вихованець студії «Рідна пісня» – Фуштей Богдан. Діти демонстрували яскраві й емоційні виступи, мали змогу спілкуватися, познайомитися, здружитися та навчитися на прикладі один одного.

Урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу проходила одразу ж після заходу. Танцювальний колектив «Смайлики» отримав І місце в наймолодшій віковій категорії, танцювальний колектив «Перлинки» – І і ІІ місця, танцювальний колектив «Перлина» – вибороли Гран-прі конкурсу та стали золотими призерами.

Вихованець вокальної студії «Рідна пісня» Фуштей Богдан став лауреатом І премії та срібним призером конкурсу.

Щиро вітаємо лауреатів і переможців та зичимо їм підкорення нових мистецьких вершин!

Джерело: методист художньо-естетичного напряму Сторожинецького ЦДЮТ Людмила Іліка

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ