Представники районної асоціації учасників бойових дій завітали з матеріальною допомогою до бойових побратимів та родичів загиблих

Візит до афганців

До Дня виведення військ з Афганістану, який відзначається в Україні 15 лютого, представники Сторожинецької районної асоціації учасників бойових дій спільно з представниками мерії завітали до воїнів-інтернаціоналістів з матеріальною допомогою.

Кошти для вручення допомоги були виділені Сторожинецькою міською радою. Батькам загиблих в Афганістані воїнів була виділена щомісячна матеріальна допомога. Вдовам, які вдруге не вийшли заміж та мають скрутний сімейний стан, також було виділено щомісячну матеріальну допомогу.

Бойовим побратимам від районної асоціації учасників бойових дій була передана одноразова матеріальна допомога до Дня виведення військ з Афганістану. Завітали гості до Василя Падуряна з Ропчі, Миколи Сумарюка з Панки, Володимира ГенріхаАндрія Рибака та Віталія Григоряка з Сторожинця.

“Ми передали допомогу тим воїнам-інтернаціоналістам, які найбільше її потребують. Багато афганців зараз важко хворіють, є й лежачі, – коментує керівник Сторожинецької асоціації учасників бойових дій, депутат обласної ради Василь Палій. – Не зважаючи на скрутний час, ми завжди намагаємося допомагати своїм побратимам та залучати для цього кошти з різних джерел.

Днями буде відзначатися День виведення військ з Афганістану та День воїна-інтернаціоналіста, тому ми ще завітаємо до декількох родин загиблих в Афганістані воїнів з матеріальною допомогою”

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ