Сторожинецькі каратисти вибороли два “золота” за два тижні

11 лютого турніром “Звягіль опен” стартував спортивний сезон в українському карате. Клуб “Максимум” приймав в ньому участь командою з 11 спортсменів, серед яких були 2 представника Сторожинця.

Обидва вони приймали участь в категорії кадети до 57 кг і , перемігши всіх своїх суперників, зустрілися в фіналі. У підсумку срібним призером чемпіонату став Боднар Всеволод, а переможцем – Гоцуляк Олексій, чемпіон України 2017 року.

А вже через тиждень, в минулу суботу, Олексій повторив свій успіх, коли переміг всіх своїх суперників в Німеччині на турнірі “Берлін опен”, де в складі делегації Української федерації карате змагалися 4 каратисти з Сторожинеччини. Це золото Олексія Гоцуляка в скарбничці команди внесло свій вклад в загальнокомандну перемогу України на цьому величезному турнірі, де змагалися 935 учасників із 35 країн.

Слід привітати з вибореним у важких поєдинках третім місцем Григорія Піцула з села Ропча. Цього разу за крок від медалей, зайнявши п’яті місця, зупинилися кандидати в збірну команду України Денис Ілько та Вікторія Малаванюк.

Результати сторожинецьких каратистів клубу “Максимум” вже с початку року надихають на подальшу кропітку та, сподіваємося, плідну роботу.

Через два тижні Олексій в складі національної збірної команди України прийме участь у відкритому чемпіонаті Словаччини. Тримаємо кулаки!

Джерело: президент клубу Станіслав Золотухін

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ