Збірку методичних розробок педагогів ЦЕНТУМу відзначено на Всеукраїнському рівні

Педагоги ЦЕНТУМу відзначені на Всеукраїнському рівні

З метою підвищення якості позашкільної освіти, поліпшення її науково- методичного забезпечення, розвитку творчого потенціалу педагогів, поширення передового педагогічного досвіду Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді спільно з Національною академією педагогічних наук України проведено Всеукраїнський конкурс науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти хіміко-біологічного профілю. На розгляд журі представлено 255 науково-методичних розробок з 21 області України.

Проведення таких конкурсів є необхідною складовою навчально-методичного і науково-методичного забезпечення освітнього процесу в закладах позашкільної освіти, сприяє впровадженню в освітній процес програм і методичних матеріалів, спрямованих на підвищення ефективності та якості позашкільної біологічної та екологічної освіти учнівської молоді.

У представлених на Конкурс роботах розкриваються сучасні підходи до організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти, кращий педагогічний досвід, спрямований на допомогу керівникам гуртків.

На підставі рішення журі Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти хіміко-біологічного профілю серед переможців вказаного конкурсу дипломом НЕНЦ МОН України І ступеня відзначено педагогічний колектив Сторожинецького центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Чернівецької області за «Збірку методичних розробок занять еколекторію «Природа – наш дім».

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ