Поліція “розрулювала” транспортний колапс в Буденці та Кам’яній

Сьогодні зранку, 20 березня 2018 року, у зв’язку з складними погодними умовами був утруднений рух на підйомі в селі Буденець, де на не розчищеній проїжджій частині у сніговій каші було заблоковано біля сотні автомобілів.

Допомагали роз’їхатися водіям декілька екіпажів поліції. Для належного розчищення дороги правоохоронцями було викликано працівників Служби автомобільних доріг.

Вже ближче до вечора на цій ділянці шляху трапилося ДТП – Мерседес Віто з іноземною реєстрацією стикнувся з Опелем Віваро. Як нам стало відомо, обидва водії не впоралися з керуванням та допустили зіткнення автомобілів.

Близько 14:00 поліція локалізовувала “транспортний колапс” у Кам’яній, де застрягло декілька сотень автомобілів. Як нам стало відомо, через проблеми на Кам’янецькому підйомі виник затор довжиною більше десяти кілометрів.

Біля трьох годин знадобилося правоохоронцям, щоб відновити рух на цій ділянці шляху. Однією з причин ускладнення руху стало незначне ДТП на самому підйомі.

Вже після того, як рух відновили, прибула техніка Служби автомобільних доріг, які розчистила та посипала найскладнішу ділянку шляху – сам серпантин.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ