В РДА відбулася нарада щодо ситуації з отруєнням 11 осіб у Банилові-Підгірному

Сьогодні, 26 квітня 2018 року, в кабінеті голови Сторожинецької РДА відбулася нарада з сільгоспвиробниками району, сільськими головами, представниками правоохоронних органів, медиками, представниками Держпродспоживчслужби щодо ситуації з отруєнням сім’ї Попиків на хуторі Поляни Банилова-Підгірного. 

Головний лікар Сторожинецької ЦРЛ Олександр Войцеховський повідомив, що у постраждалої сім’ї є ознаки отруєння фосфоорганічними сполуками. Зараз стан хворих задовільний.

Присутніх повідомили, що вчора на місці працювали спеціалісти, які взяли на пробу аналізи води, грунту, провели обстеження та відбір решток тварин, що загинули. Результати досліджень будуть відомими за декілька днів.

Аграрії розповіли, що крім офіційно зареєстрованих підприємств, що займаються обробкою полів хімікатами, є ще й фізичні особи, які самотужки кроплять поля без належної підготовки та інформування населення.

За результатами наради були дані доручення посилити нагляд та контроль над процесами обробки полів агропромисловими підприємствами.

Категорія: Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ