З жителями Панки зустрілися представники мерії, БУВРу та підрядної організації щодо проблеми вибірки гравію на Сіреті

Сьогодні, 2 травня 2018 року, на березі Сірету у Панці з жителями села зустрілися представники мерії, Дністровсько-Прутського БУВР та ТОВ “Агробудналадка”, яка виступає підрядною організацією у проведенні руслорегулюючих робіт, через які у селян нещодавно виник конфлікт з водіями вантажівок.

З громадою в основному спілкувався Валерій Боровець, заступник начальника Дністровсько-Прутського БУВР, який продемонстрував схему проведення робіт і роз’яснив, на яких підставах та як саме має проводитися регулювання русла.

До Валерія Адамовича виникло багато запитань. Зокрема селяни були невдоволені, що руслорегулюючі роботи більше схожі на хаотичне вивезення гравію.

У розмові з представниками міської ради спеціалісти БУВР дійшли висновку, що підрядна організація роботи тут ще не починала, гравій вивозити не мала праваа хто вивозив гравійно-піщану суміш – не відомо, тому порекомендували звернутися до правоохоронних органів для з’ясування цих обставин.

Питання в тому, що коли нещодавно селяни перекрили дорогу вантажівкам, які вивозили піщано-гравійну суміш з берегу, на місце події була викликана поліція, яка  повідомила, що всі документи виконавця в порядку.

Оскільки відомо, хто мав би проводити роботи, – то жителі Панки перегородили дорогу саме вантажним автомобілям ТОВ “Агробудналадка”.

У зв’язку з цим в міській раді прийняли рішення завтра звернутися до контролюючих структур та правоохоронних органів з вимогою перевірити законність діяльності підприємства та відповідність нормам виконаних робіт на цій ділянці берегу Сірету.

Техніку ТОВ “Агробудналадка” ми виявили за декілька сотень метрів від місця зборів громадян у затінку. Водії розповіли, що їм зателефонував начальник та наказав нікуди не їхати. 

Категорія: Важливо Відео Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ