Сторожинчани зустрічали юних футболістів, які брали участь у Міжнародному Турнірі партнерських міст

В суботу 19 травня в Сторожинці зустрічали юних футболістів, які повернулися з міста Бржецлав (Чехія), де брали участь у міжнародному футбольному Турнірі партнерських міст.

Крім наших хлопців в турнірі також приймали участь команди з міста Бржецлав (Чехія), міста Лиса-над-Лабем (Чехія), міста Трнава (Словаччина) та міста Андрухів (Польща).

Футболісти з Підгір’я розпочинали турнір грою проти команди міста Трнава (Словаччина), в якій перемогли з рахунком 2:0. В другій грі вони протистояли команді господарів з міста Бржецлав (Чехія).

Гра була важкою, оскільки гравці команди суперника були старші на 2 роки від наших юнаків, і в підсумку сторожинчани поступилися з рахунком 0:6. Але така невдача не вибила з колії наших футболістів. Хлопці зібралися з духом і в двох наступних іграх здобули перемоги над командами з міста Андрухів (Польща) з рахунком 2:1 та з міста Лиса-над-Лабем (Чехія) з рахунком 2:0, що дозволило нашій команді зайняти почесне друге місце.

Сторожинецьку команду представляли Доскалюк Євгеній, Німчук Дмитро, Влад Деніс, Влад Даніель, Савчук Георгій, Іліка Едуард, Іліка Артем, Баланюк Назарій, Сербул Андрій, Іванищук Іван, Раїн Олександр, Клюсик Роберт. Тренери команди – Доскалюк Олександр Віталійович та Гешка Василь Олексійович. Керівник делегації – Драганчук Олександр Михайлович. Перекладач –  Пукаєвич Яніна Людвигівна.

Зустрічали хлопців батьки та представники Сторожинецької міської ради. Сторожинецький міський голова Карлійчук Микола Миколайович та перший заступник міського голови Брижак Петро Михайлович нагородили юних футболістів та тренерів подяками та грошовою премією.

Батьки та спортсмени вдячні  депутатам Сторожинецької міської  ради та особисто Сторожинецькому міському голові, які виділили 10000 гривень для придбання футбольної форми, Сторожинецькій райдержадміністрації за запрошення на турнір і надання перекладача, Чоботар Роману Романовичу, Яреміці Іллі Васильовичу, Кушніру Юрію Орестовичу, Сторожинецькій районній спортивній громадській організації «Федерація футболу» (голова Бойко С.М.) за спонсорську допомогу, Сторожинецькій районній організації ВФСТ «Колос» (голова Драганчук О.М.), ДЮСШ «Колос» (директор Ковалюк Л.М.), за інформаційну підтримку «Сторожинець.інфо».

Особливу подяку батьки юних футболістів хочуть висловити тренерам команди Доскалюку Олександру Віталійовичу, Гешка Василю Олексійовичу та телеоператору, коментатору, прес-секретарю Влад Євгенію, за пряму трансляцію матчів з міста Бржецлав і за моральну та матеріальну підтримку дітей.

Категорія: Відео Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ