В Сторожинецькому ЦДЮТ провели відкрите заняття з нагоди 100-річчя з Дня народження Василя Сухомлинського

Пізнаючи цінності мистецтва,
Людина пізнає людське в людині,
підносить себе до прекрасного,
переживає насолоду
В.Сухомлинський

Вересень – осіння пора. Це пора відкриття нових знань, нових творінь, нових задумів, нових знайомств. Саме в цю пору майже всі позашкільні заклади відкривають свої двері для здібних, талановитих дітей, котрі мають бажання удосконалювати свій талант. Адже праця – це одне з найчистіших і найшляхетніших джерел емоційного етапу, радості діяння, творення.

І саме в Сторожинецькому ЦДЮТ дітки розкривають свої особисті таланти, вміння, творчу уяву, а допомагають їм творчі майстерні, завжди добрі керівники. На своїх заняттях вони виховують у дітей не лише людяність, порядність, а й зберігати духовну цінність та бути патріотом своєї Батьківщини.

Нещодавно було проведене інтегроване відкрите заняття, присвячене 100-річчю з Дня народження Василя Олександровича Сухомлинського.

На цьому занятті керівники гуртків: О.Г. Шейчук, керівник гуртка «Килимкова вишивка», Н.Ю. Данилюк, керівник гуртка «Моделювання сценічного костюму» та Е.І. Іліка, керівник гуртка «Витинанка» ознайомили дітей із творчістю Василя Сухомлинського.

Щоб діти гарно засвоїли та запам’ятали казки і притчі відомого педагога та письменника, керівники допомогли їм з творчим завданням «Хлопчик і сонечко», «Квітка сонця», «Золота бджілка» та інші. Кращі роботи були відібрані для районної виставки-конкурсу «Галерея мистецтв».

Джерело: Шейчук О.Г., Сторожинецький ЦДЮТ

Категорія: Дозвілля
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ