ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ 15.07.2015 Р.

1

У середу, 15.07.15 р., відбулося засідання виконавчого комітету Сторожинецької міської ради. Крім постійних членів виконавчого комітету на засіданні були присутні заступник голови районної ради Патарак І.В. та керівник апарату РДА Філіпович В.М. 

Для розгляду питання, що викликало дискусію в коментарях у нас на сайті, а саме “У місті вирішили демонтувати деякі платіжні термінали”, на засідання виконкому був запрошений підприємець Сергій Погодін, який надає послуги по обслуговуванню платіжних терміналів. Вислухавши його пояснення, виконком міської ради дійшов висновку, що дана послуга необхідна містянам. Тому було погоджено проводити помісячну оплату за місця, що використовуються під термінали, замість одного платежу за весь рік.

2

 На порядку денному були розглянуті заяви мешканців міста та товариств, клопотання Сторожинеької РДА,  розглядалися питання про затвердження картосхеми зупинки таксі, затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт моста по вул. І. Вільде тощо.

Категорія: Новини міста
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ