ДСНС: За 2 дні – пожежа та загибель на воді

2

Сьогодні, 2007.15 р., в селі Ясени Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого жителя А. Складність пожежі полягала в тому, що на горищі зберігалося сіно, а всередині будівлі знаходилися дрова. Окрім цього, сама господарська будівля була дерев’яною. Через це полум’я за лічені хвилини поширилося на площу. Рятувальники та місцева пожежна охорона відразу виїхали на місце події. Поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок, на які міг перекинутися вогонь.

Рятувальники оперативно локалізували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. На пожежі знищено частково покриття господарської будівлі, 7 тонн сіна, речі домашнього вжитку. Злагоджені дії вогнеборців дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

3

Трагічна подія сталася 19 липня в селі Верхні Петрівці Сторожинецького району, де втопилася місцева жителька 1985 року народження. Вона разом із друзями відпочивала на березі річки Малий Сірет. Жінка вирішила скупатися, а двоє чоловіків залишилися на березі. Раптом під час купання жінка пішла під воду. Чоловіки це помітили і кинулися їй на допомогу. Вони підняли жінку на поверхню, проте вона вже була без ознак життя. Для встановлення причини смерті тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу в місто Сторожинець.

Джерело: Сторожинецький РВ ДСНС

Категорія: Важливо Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ