У ЦДЮТ обговорили формування навичок здорового способу життя підлітків

Нещодавно в приміщенні Центру естетичного виховання «Юність Підгір’я» відбулося методоб’єднання керівників художньо-естетичного напряму на тему: «Формування навичок здорового способу життя підлітків на заняттях гуртків ПНЗ».

На засіданні обговорювались питання про удосконалення методики викладання на заняттях гуртків хореографічного мистецтва, пошук та подальший розвиток творчого потенціалу обдарованих дітей, впровадження в практику нових педагогічних технологій, які сприяють впровадженню компетентного підходу до викладання занять художньо-естетичного напряму, а саме сприяти здоровому способу життя засобами хореографічного мистецтва.

Керівники гуртків та методисти ЦДЮТ відвідали та обговорили заняття гуртків «Бальний танець» (керівник Іліка В.В.) на тему: «Латино-американський танець “ча-ча-ча” для дітей молодшого шкільного віку. Збереження фізичного та психоемоційного стану»; «Хореографічний» (керівник Мельник А.А.) на тему: «Формування правильної постави засобами хореографічного мистецтва у дітей молодшого шкільного віку».

Керівники та вихованці показали свою майстерність викладання та виконання танцювальних композицій та звернули увагу на важливості ведення і збереження здорового способу життя, що забезпечує гармонійний розвиток, високу працездатність, духовну рівновагу та здоров’я людини.

Адже багато чого залежить від самої людини, від її прагнення змінити світ на краще, а для цього кожному слід починати з себе.

Джерело: методист художньо-естетичного напряму Л.В. Іліка

Категорія: Здоров'я Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ