Фонд допомоги учасникам АТО Сторожинеччини

Фонд допомоги учасникам АТО

Нещодавно в Сторожинецькому районі було створено громадську організацію “Об’єднання учасників АТО”, мета роботи якої – різнопланова допомога учасникам бойових дій на Сході України, а також їх сім’ям.

На одному з засідань було вирішено створити прозорий грошовий рахунок, який буде використовуватися для вирішення нагальних фінансових потреб щодо допомоги в лікуванні та оздоровчій профілактиці поранених ветеранів АТО та членів сімей загиблих учасників АТО.

Фонд допомоги учасникам АТО

“Ми розуміємо, що надання адресної допомоги не завжди доцільне, – пояснює голова громадської організації “Об’єднання учасників АТО” Сергій Сергійович Кривко. – Тому було вирішено створити фонд, з якого ми можемо перераховувати кошти напряму лікувальним установам, оздоровчим закладам, установам, які займаються випуском та реалізацією ліків та протезної продукції прийнятної якості. Головним критерієм була і буде залишатися прозорість всіх наших дій. Ми розуміємо, що питання розподілення коштів завжди викликає дискусію в будь-якому середовищі, тому хочемо, щоб в нашій організації всі грошові питання вирішувалися загально, доступно та чесно.

Фонд допомоги учасникам АТО

В реалізації цієї ініціативи нам допомагають представники різних організацій, установ та політичних партій. Наприклад, сьогодні ми побували на “п’ятихвилинці” в Сторожинецькій ЦРЛ і запропонували лікарям долучитися до формування такого Фонду. Раніше цю ініціативу підтримали працівники лісових господарств: Держлісгоспу, Держспецлісгоспу, Військового лісгоспу, працівники Водного господарства. Також долучилися представники бізнесових структур району.

Через декілька днів ми відкриємо розрахунковий рахунок і опублікуємо його для загалу. Кожен, хто буде мати бажання допомогти учасникам АТО Сторожинеччини, буде мати таку безпосередню можливість. “

Категорія: АТО
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ