У Верхніх Петрівцях вчителі фізики та математики працювали над підвищенням предметних компетентностей учнів

«Розвиток предметно-методичних та професійних компетентностей педагогів як засіб підвищення предметних та ключових компетентностей учнів» – саме над такою темою працювали учасники районного методичного об’єднання вчителів фізики та математики, що відбулося нещодавно на базі  Верхньопетровецької ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

З привітальним словом гостей зустрічали директор школи Грижинку І.Г. та творча група учнів, які представили навчальний заклад, його ритм та стиль життя. Кожного року відмічається оновлення школи, кабінети поповнюються методичними та дидактичним обладнанням, мультимедійною технікою.

Роботою РМО вчителів математики та фізики керувала методист РМК відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Сторожинецької районної державної адміністрації  Нестерова Т.В., За її допомогою вчительський склад математичної кафедри Верхньопетровецької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 продемонстрували високу професійну майстерність: вчитель фізики Ватаманеску І.К. на відкритому уроці у 7-А класі на тему: «Атмосферний тиск. Вимірювання атмосферного тиску. Барометри».

Майстер-клас для вчителів математики провела вчитель математики Киселиця М.М. на тему: «Впровадження інноваційних технологій при розв’язанні квадратних рівнянь». Цікава інтелектуальна гра «Чудова сімка» дала можливість спостерігати та оцінити знання учнів з математики (вчитель математики Балан М.К.). 

Учасники РМО дали високу оцінку роботи вчителів-колег, молоді педагоги увібрали цікавий досвід щодо реалізації змістовних ліній нової навчальної програми через впровадження методичних інновацій, спрямованих на формування в учнів ключових і предметних компетентностей.

Вчителі фізики та математики щиро вдячні колективу школи за гостинність та плідну працю, за творчість та працелюбність.

Категорія: Освіта
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ