Учні Сторожинецької художньої школи стали призерами обласного етапу мистецької програми “Нові імена”

«Нові імена» – мистецький проект, започаткований Українським фондом культури у 1991 році. Цей проект покликаний віднайти та підтримати обдаровану молодь у галузях музики, літератури, образотворчого мистецтва і народної творчості.

У цьогорічному обласному турі Всеукраїнської мистецької програми «Нові імена» взяв участь 31 юний митець. Загалом представлено 167 творів у номінаціях «Образотворче мистецтво» і «Народне мистецтво».

18 учасників за результатами перегляду і обговорення набрали за 12-ти бальною шкалою більше 10-ти балів, ставши переможцями обласного туру. П’ять з них отримали найвищі бали і презентуватимуть власні твори у Києві під час заключного етапу конкурсу.

Анна Гречка, учениця 3 класу Сторожинецької художньої школи (клас викладача Білоцерківської Світлани Валеріанівни) отримала максимальну кількість балів від журі і невдовзі презентуватиме власні твори у Києві під час заключного етапу конкурсу.

Дарія Іванович, учениця 4 класу (клас викладача-методиста Баришевої Олени Юріївни) – отримала 10.2 бали і була нагороджена заохочувальною подякою в номінації «Образотворче мистецтво».

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ