Жителя Бобівців, який задушив свою дружину, засудили до 8 років

Сторожинецьким районним судом засуджено до 8 років позбавлення волі 36-річного жителя села Бобівці, який визнаний винним у тому, що 07 січня 2019 року біля 23:00, перебуваючи разом з своєю дружиною неподалік автобусної зупинки в селі Бобівці, будучи в стані алкогольного сп’яніння під час раптово виниклого конфлікту, почав здавлювати руками обох рук шию останньої до тих пір, поки потерпіла не припинила чинити опір та подавати ознаки життя, внаслідок чого заподіяв смерть жінці.

Під час винесення вироку та призначення покарання судом враховано, що засуджений раніше не судимий, позицію потерпілої, а також повне визнання вини і активне сприяння обвинуваченого у розкритті злочину та стан здоров’я останнього.

Джерело: Сторожинецька місцева прокуратура

Нагадаємо, що ця сім’я раніше вже попадала в поле зору правоохоронців. У жовтні 2017 року дитина загиблої через недогляд потрапила до колодязя та потонула.

Тоді суд призначив їй покарання у виді обмеження волі строком на 5 років та звільнив обвинувачену від відбуття покарання на підставі ст. 75 КК України із іспитовим строком на 3 роки.

Категорія: Кримінал
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ