У Сторожинці закінчили реалізовувати проект Language School за підтримки іноземних волонтерів

Ось і закінчився проект Language School, який реалізовувався у Сторожинці міжнародною молодіжною організація АIESEC спільно з громадською організацією «Ми з України» та Сторожинецькою районною бібліотекою вперше.

До нас завітали сім волонтерів із різних країн! Айрис та Хенні з Китаю, Тогар з Індонезії, Анес з Алжиру, Кутлухан з Турції, Мухаммед та Амр з Єгипту.

Активні підлітки Сторожинеччини дізнались багато цікавого про різні країни, вдосконалили англійську мову, вивчили слова з рідної мови волонтерів, отримали досвід спілкування з іноземцями!

Загалом 20 сторожинчан прийняли участь у цьому проекті, який показав, що, не зважаючи на вік, інтерес до вивчення англійської мови є у різному віці.

“На проекті виникла ідея організувати English speaking club, тому запрошую всіх бажаючих до обговорення ідеї, – розповідає співорганізатор проекту Юлія Калашникова. – Також, щоб не втрачати позитив та продовжити спілкування, я запрошую активних батьків і підлітків Сторожинеччини у закриту групу https://www.facebook.com/groups/2330153440414629, де я буду ділитися інформацією про міжнародні та всеукраїнські проекти, молодіжні обміни, табори та волонтерські заходи.

Для кого це? Для батьків, для підлітків 14-18 років, які вивчають англійську, самостійні, активні та позитивні. Welcome!”

Категорія: Культура
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ