Сторожинчанка Альона Солтис стала переможцем Чемпіонату України з перманентного макіяжу

З 18 по 20 вересня 2019 року в Міжнародному Виставковому Центрі у Києві проходила ХVIII Міжнародна виставка індустрії краси «InterCHARM-Україна 2019».

Заходи «InterCHARM-Україна» відомі своєю багатою програмою професійних навчальних заходів, тематичних форумів, конференцій, демонстраційних показів для перукарів, лешмейкерів, косметологів, масажистів, лінержистів, бровістів.

В рамках виставки 19 вересня відбувся І Відкритий Чемпіонат України з перманентного макіяжу та мікроблейдингу “Mb Award – 2019”.

У ньому взяли участь багато учасників з України та інших куточків світу.

Серед них виділилась наша сторожинчанка Альона Солтис, яка стала переможцем і отримала диплом за І місце в номінації “Починаючий майстер ПМ” – “Перманентний макіяж брів в техніці “Розтушовка”.

Альона також пройшла підтвердження кваліфікації за системою стандартів ГО “Комітет стандартів салонів краси”.

Майстер з перманентного макіяжу Альона постійно відвідує майстер-класи та конференції, що свідчить про її професіональний рівень.

Завдяки своїй наполегливості і старанням вона є однією з найкращих в своєму напрямку. На цьому не хоче зупинятися і прагне взяти участь у Всесвітньому Чемпіонаті по ПМ.

Виглядати неперевершено 24 години на добу, 7 днів на тиждень – мрія будь-якої жінки. Ця мрія стає реальністю для тих красунь, які проходять процедуру татуажу.

Вони можуть бути впевненими у собі та абсолютно не перейматися з приводу стійкості свого макіяжу – чи то дощ , чи то сніг на вулиці – їх вигляд буде природнім та чарівним .

Технологія татуажу дає можливість не лише імітувати декоративну косметику, але й усунути недоліки зовнішності, поліпшити форму губ, брів, усунути асиметрію, підкреслити форму очей тощо.

Перманентний макіяж – це свого роду ювелірна робота. Він дозволяє позбутися косметики і виглядати приголомшливо вдень та вночі.

“Я завжди прагну зробити своїм клієнткам день кращим, адже з перманентним макіяжем вони лягають і просинаються красиві – розповідає майстер перманетного макіяжу Альона Солтис. – Зранку можна поспати на годинку довше, адже наносити макіяж вже не потрібно, а також почуватися з ним добре у відпустці на морі.

Кожна жінка по-своєму красива, і я маю це підкреслити.”

Знайти Альону Солтис та поспілкуватися з нею можна в Інстаграм soltys_alona_pmu

Матеріал розміщено на правах реклами

Категорія: На правах реклами
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ