Сторожинецький РЕМ отримав нове авто

Нове авто з водієм

Сторожинецький РЕМ отримав новий автомобіль для забезпечення потреб району.

Докладніше розповісти про це ми попросили начальника Сторожинецького РЕМ Мельника Степана Богдановича:

“Нове авто – це відмінна підмога для підприємства.  Адже площа Сторожинецького району 1200 км² – найбільша в області. Район має 5595 умових одиниць (загальні довжини ліній), а від крайньої підстанції в Красноїльську до підстанції Великого Кучурова біля 50 км.  Просто проїхати туди і назад – це більше 100 км.

Новий автомобіль УАЗ 39099 Сторожинецький район отримав завдячуючи підтримки голови  правління ПАТ ЕК “Чернівціобленерго” Шекети Олексія Михайловича.

Авто буде використовуватися в ОВБ (оперативно-виїзній бригаді).

Розмір ОВБ 3 чоловіка – це водій-монтер, елекромонтер і диспетчер (із загального штату в 137 чоловік). Вони заступають на чергування по 12 годин на добу та оперативно реагують на всі дзвінки, звернення та надзвичайні події. Новий автомобіль дозволить черговій бригаді залишатися мобільною в будь-якому випадку. І відповідно ми не будемо чіпати лінійні ремонтні бригади для виїзду на виклики.

Весь автопарк Сторожинецького РЕМ наразі на ходу дякуючи механіку автопарку та спільним зусиллям всього колективу. Як наслідок, за минулий квартал було 18 заявок на ремонт ліній електропередач, а за такий же період минулого року – більше 80. Всі плани ми виконуємо.”

Категорія: Новини району
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ