Світ спасе добро. Власник Буденецького заводу мінвод Думітру Морхан передав інвалідний візок родині, яка виховує дівчину з інвалідністю

Власник Буденецького заводу мінеральних вод Думітру Морхан не припиняє робити добро. Нещодавно за сприяння депутатів міської ради він відвідав родину Власій в місті Сторожинець, яка виховує дівчину Олену – вона має інвалідність з народження.

Пан Морхан подарував інвалідний візок, а також привіз продукцію заводу, продукти харчування та солодощі.

За декілька днів до того Думітру Морхан подарував ще один інвалідний візок жителю села Стара Жадова, про що писала районна преса.

Треба зазначити, що благодійна діяльність Думітру Морхана продовжується не перший рік. Тільки цьогоріч вихованцям шкіл та садочків сіл Буденець, Череш та Чудей (а в Чудеї і відділенню територіального ценру) благодійник передав більше трьох тисяч подарунків. За благодійні кошти одній з малозабезпечених родин була придбана машина дров, передані гроші на лікування від COVID-19.

Родина Власій дуже вдячна Думітру Морхану за потрібний подарунок. Нам відомо, що пан Морхан замовив ще один візок для тих, кому він сильно необхідний.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ