Наші каратисти взяли участь у Всеукраїнських тренуваннях

3

Троє вихованців районної федерації карате (СК «Максимум») прийняли участь у Всеукраїнських тренувальних зборах, які проходили з 9 по 18 серпня в с. Бояни на туристичній базі «Сонячна Долина».

Карате "Максимум"

2

9-ти денні збори пройшли під керівництвом висококваліфікованих спеціалістів з Києва, Одеси та Іллічівська під патронатом Української федерації карате (УФК). Загалом участь приймало більше 200 спортсменів з 11 провідних клубів України (Львова, Києва, Житомира, Одеси, Іллічівська, Чернівців, Дніпропетровська та Харкова).

Троє підопічних Павла ШестаковаВікторія Малованюк, Денис Ілько та Олексій Гоцуляк плічо-о-пліч тренувались з кращими атлетами України, збірниками, переможцями чемпіонатів Європи та Світу, а також мали змогу поспілкуватись та спостерігати за тренуваннями найтитулованішої спортсменки України, одеситки Ірини Зарецької, яка завоювала цього річ золоту медаль на Перших Європейських Іграх в Баку у ваговій категорії до 68 кг.

4

5

У підсумку, 3-ох разові тренування щодня в «зірковій компанії», а також індивідуальна програма для кожної вікової групи дадуть нашим спортсменам фундамент, необхідний для вдалого старту у новому змагальному сезоні.

Категорія: Спорт
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ