За три дні в районі сталося 6 ДТП, одне – летальне

4

В с. Верхні Петрівці в ніч з 29 на 30 серпня сталося ДТП за учасні автомобіля Range Rover іноземної реєстрації. Водій 1987 р.н. не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль вилетів за межі проїжджої частини та перекинувся. Внаслідок удару водій, нажаль, загинув на місці події.

2

Вчора в м. Сторожинець по вул. Б. Хмельницького водій автомобіля ВАЗ 21099 здійснював маневр лівого повороту на територію підприємства не впевнившись в безпечності маневру та допустив зіткнення з автомобілем Мерседес Спринтер, який рухався попутним напрямком. Постраждалих, на щастя, немає.

ДТП

В ДАІ повідомили, що на легковику були встановлені затоновані задні стопи з поворотниками, що обмежувало світлопропускання та зменшувало видимість світлових сигналів поворотів та стопів, що є порушенням ПДД.

5

1

Сьогодні в Сторожинці по вул. Б. Хмельницького водій автомобіля ВАЗ білого кольору виїжджав на проїжджу частину з стоянки заднім ходом, не впевнившись в безпечності маневру та не надавши перевагу в русі автомобілю ВАЗ бежевого кольору. В результаті обидва автомобілі отримали незначні ушкодження.

Ще одне ДТП сталося також в м. Сторожинець. По вул. Полтавській біля Сторожинецького лісового коледжу водій автомобіля ВАЗ 21013 закінчуючи маневр повороту зіштовхтовся з автомобілем Форд Сієрра, який рухався в попутньому напрямку та не вибравши безпечну швидкість, допустив зіткнення з ВАЗ. Після цього автомобіль злетів з проїжджої частини дороги. Постраждалих, на щастя, немає.

Джерело: Сторожинецьке ВДАІ

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ