ТОП-3 вакансії у Чернівцях

Вибираючи роботу, потрібно в першу чергу орієнтуватися на пропозиції на ринку. В обласному центрі Чернівецької області можна знайти безліч вакансій, які відрізняються вимогами. Тут можна знайти посади за фахом або роботу без освіти та досвіду роботи. На сервісі OLX Робота знаходиться постійно близько 600 вакансій, тож знайти можна особисто для кожного потрібну пропозицію.

Водій в різних категоріях

Серед усіх напрямків у працевлаштуванні сфера логістики і транспортних систем займає досить вигідну позицію. Задля високої заробітної плати можна обрати серед інших міст Чернівці Робота подібного роду тут досить різноманітна. Тож розділити всі вакансії можна на декілька категорій:

  • таксі на чужій та власній автівці;
  • перевезення великих вантажів у межах міста та між населеними пунктами;
  • перевезення людей — автобуси, тролейбуси тощо.

Головні переваги водіїв — можливість будувати гнучкий графік та власноруч розпоряджатися власним робочим навантаженням.

Експерт-оцінювач у ломбарді

Для оцінки ювелірних товарів в ломбарді необхідний певний рівень знань. Зазвичай самі організації пропонують навчання на перших етапах. Потрібно знати кілька основних тем:

  • робота в програмі 1С або подібних програмах;
  • юридичні норми і правила;
  • безпека на робочому місці та реакції на нетипові ситуації;
  • фінансовий моніторинг;
  • оцінка золота, срібла і застосування техніки.

Вакансія досить перспективна і має хорошу оплату праці. Однак серед недоліків можна відзначити ненормований графік роботи, хоча оплачується він гідно.

Адміністратор акаунту в Інстаграм

Робота в соціальних мережах сьогодні вважається досить перспективною. Тут для отримання високої заробітної плати необхідно враховувати всі тренди соціальних мереж, вміння налагоджувати таргетовану рекламу, аналізувати ефективність проведення всієї маркетингової стратегії.

Також в обов’язки адміністратора сторінки може входити написання постів, створення візуала і розширення аудиторії. Адмін може спілкуватися з клієнтами та вести комунікацію в директі.

Категорія: Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ