В будинку національних культур відбулися урочистості з нагоди відзначення 17-ої річниці створення Сторожинецького Фахового коледжу

Сьогодні 24 вересня в будинку національних культур відбулися урочистості з нагоди відзначення 17-ої річниці створення Сторожинецького Фахового коледжу,   підписання меморандуму про співпрацю між Сторожинецьким Фаховим коледжом та Публічною Установою-зразковим центром в Економіці і Фінансах м. Кишенеу та вручення дипломів випускникам Фахового коледжу 2021 року!

На святі були присутні Таланчук Петро Михайлович, Президент відкритого міжнародного Університету Розвитку людини «Україна»! Перший міністр освіти незалежної України!  Гуйтор Микола Миколайович перший заступник голови Чернівецької обласної ради, Кучерявий Іван Тихонович перший проректор Університету «Україна»  а також Таланчук Ірина Володимирівна керівник служби президента Університету «Україна», Брижак Петро Михайлович, начальник відділу супроводу реформ та аудиту виконавчого комітету Чернівецької обласної ради, Періус Надія Василівна заступник директора департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації. Делегація Публічної Установи зразкового центру в «Економіці» і «Фінансах» м.Кишинеу, країна-республіка Молдова на чолі з директором Альоною Шарго, Делегація муніципалітету міста Редеуць, Румунія, на чолі з директором відділу культури молоді та спорту Овідіо Фока, депутати обласної ради Карлійчук Микола Миколайович, Бічер Василь Георгійович а також – голови територіальних громад Чернівецької області, меценати, директори шкіл, старостати!

Також з концертною програмою перед присутніми в залі виступили лауреати Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, Народний оркестр, зразкові колективи та народні артисти України.

Категорія: Новини Суспільство
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ