Помічник судді антикорупційного суду став студентом і виїхав до Америки на навчання

Чоловік навчатиметься у Стенфордському університеті

Помічник судді Вищого антикорупційного суду Кирило Король став студентом першого курсу магістратури Стенфордської юридичної школи при Стенфордському університеті у штаті Каліфорнія, США.
 
Про це йдеться у дописі Вищого антикорупційного суду.
Заявку він подав ще минулого року, а вже 1 вересня 2022 розпочав навчання.

“Я ще не цілком певен щодо власного майбутнього, але ця освіта точно дозволить допомагати Україні, – ділиться планами Кирило. – Зараз мене цікавлять законодавчі реформи, механізм застосування санкцій, а також порядок притягнення до юридичної відповідальності”.

Зі слів Кирила, робота у Вищому антикорупційному суді дозволила йому дослідити різноманітні аспекти функціонування системи правосуддя в Україні, виокремити існуючі недоліки та ідентифікувати здобутки.
 

«Найбільше ця робота мені подобалася через те, що вона мала реальний вплив на суспільство і змінювала його, формуючи довіру до судової гілки влади в цілому», – зазначив працівник апарату ВАКС.

Кирило Король підтверджує, що якість української освіти та системи судочинства є доволі високою.

Стенфордський університет заснований 125 років тому. За даними офіційного сайту, він налічує 2 288 факультетів і спеціальностей, на яких наразі навчається майже 17 тисяч студентів. Навчальний заклад входить у топ-5 університетів Америки, в які найважче вступити. Він також регулярно займає топ-позиції кращих світових університетів у різних рейтингах.

Категорія: Новини
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ