Сторожинець відвідала голова Держказначейства

3

Сьогодні, 17.09.15 р., в залі засідань Сторожинецької РДА відбулась зустріч голови Державної казначейської служби України Слюз Тетяни Ярославівни з представниками районної влади, сільським головами та іншими  розпорядниками бюджетних коштів.

У своєму виступі голова ДКУ розповіла про стан та майбутній розвиток казначейської служби в Україні, а також акцентувала увагу на реалізацію Закону України від 11.02.2015 № 183-VII “Про відкритість використання публічних коштів”, який передбачає публічне інформування про проведенні платежі бюджетними організаціями на веб-порталі казначейської служби.

main

Тобто цей закон дає можливість кожному бажаючому ознайомитись, на які потреби та через кого витрачаються кошти кожною конкретною бюджетною установою району.

Присутнім у залі була представлена система дистанційного обслуговування клієнтів казначейської служби, яка дозволяє, знаходячись на своєму робочому місці, через мережу Інтернет зайти в спеціально розроблену систему “Клієнт Казначейства – Казначейство” та виконувати наступне:

  • отримати виписку з рахунків;
  • сформувати та направити нам платіжні доручення;
  • сформувати та направити нам документи по планових показниках;
  • сформувати та направити нам реєстри зобов’язань, реєстри фінасових зобов’язань;
  • направити нам підтвердні документи в електронному вигляді.

Тетяна Ярославівна вислухала пропозиції щодо удосконалення казначейського обслуговування на теренах району, а також обговорила з присутніми питання казначейського обслуговування майбутніх об’єднаних громад, зокрема Великокучурівської об’єднаної територіальної громади.

Зустріч з головою ДКУ

Після закінчення зустрічі Голова Державної казначейської служби подякувала присутнім за увагу та теплий прийом та відзначила, що вона була приємно вражена виглядом Центральної площі міста.

Категорія: Події
Сторожинець.info
МЕНЮ

КОНТАКТИ